Menú Principal

Agenda

D D D D D D D
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Localització

Ver

Esteu aquí

Inici

Salut

La salut, definida en la RAE com:”Estat en què l'ésser orgànic exerceix normalment totes les seves funcions”, és important per a l'ésser humà.

Sabem els problemes que afecten a les persones, però moltes vegades desconeixem unes altres o bé desconeixem les consecuencies. Des d'aquest apartat apostarem per la promoció i prevenció de la salut en la joventut, entenent promoció de la salut com dotar a les persones de la capacitat d'incrementar el control sobre la seva salut per preservar-la o millorar-la.

Però perquè això funcioni aquesta la segona part, que consisteix en la prevenció, establir mesures destinades a la reducció dels denominats factors de risc, i en cas d'aparèixer aquestes malalties detenir el seu avanç i les seves possibles conseqüències.

La suma de promoció i prevenció solament s'aconsegueix a disposar d'informació veraç, ja que com sabem en l'era de la informació en la qual estem vivint no sempre tota la informació aquesta contrastada.
Els blocs que trobés en aquest apartat són: Cips, trastorns de conducta alimentària, infeccions de transmissió sexual i altres enllaços (no per això menys interessants).

Català